ŽELE GA SVJETSKI KLUBOVI: Poznato je gdje Marcelo Brozović nastavlja karijeru!

FOTO:

Hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović na meti je mnogih uglednih europskih klubova, javljaju Talijani. Broz je 2014. godine potpisao za milanski Inter te ubrzo postao standardan igrač kod svakog trenera Nerrazurra.

U idućih šest godina Vatreni je postao jedan od ključnih kotačića Intera, u nekoliko zadnjih prijelaznih rokova spominjalo se da bi mogao promijeniti destinaciju. Talijanski mediji da su ponude za našeg veznjaka poslali Real, Barcelona i Liverpool, navodno je riječ o vrlo ozbiljnim interesima.

Međutim, Hrvat bi prema posljednjim pisanjima trebao ostati na San Siru te parafirati ugovor do ljeta 2023. godine uz godišnja primanja od četiri milijuna eura. Razlika tog ugovora u odnosu na ovaj važeći je da je Inter stavio otkupnu klauzulu što znači da će se klub moći cjenkati s potencijalnim kupcima.

Dogodi li se ipak iznenađenje i ne produži li Brozović ugovor, na ljeto će mu se aktivirati klauzula prema kojoj će biti dostupan svakome tko plati 60 milijuna eura.

Bivši igrač Dinama ove sezone odigrao je čak 33 utakmice u dresu Intera, a pritom je postigao tri pogotka te pet asistencija. Dodajmo kako se talijanska Serie A vraća u akciju ovog vikenda, a Inter će u nedjelju odigrati domaći dvoboj protiv Sampdorije.

ANTE, KAPA DO PODA: EVO KAKVOM GESTOM JE REBIĆ OSVOJIO ČELNIKE MILANA…

SLUŽBENO: Ovo je raspored Hrvatske u Ligi nacija! Evo kad stižu Ronaldo, Francuzi i Šveđani…

Komentari

komentara

« Povratak