VIDEO: Nevjerojatni kiks Barcelone! Realu se otvara put do titule…

FOTO:

Barcelona je u sklopu 32. kola španjolske La Lige imala neugodno gostovanje kod Celte iz Viga. Katalonci su bili veliki favoriti u ovom okršaju ali danas su se ipak udaljili od obrane naslova.

Barca je povela u 20. minuti preko Luisa Suareza. Messi je bio asistent, a zanimljivo kako su svi očekivali da će najbolji igrač Barcelone uputiti udarac prema vratima Celte. No, Messi je još jednom pokazao zašto je najinteligentniji nogometaš u povijesti pa je tako fantastično asistirao povratniku Suarezu.

Odmah na startu drugog poluvremena izjednačio je ruski napadač Fedor Smolov. A u 67. novo vodstvo Barcelone. Opet su obranu Celte izigrali Messi i Suarez, a Urugvajac je odlično pogodio.

I kad se očekivalo da će Barcelona uzeti nova važna tri boda u borbi za titulu, ukazao se Iago Aspas. Bivši igrač Liverpoola zabio je u 88. minuti za veliki bod svoje ekipe i tako ponudio Realu da sutra pobjegne Barci na plus dva. Naravno, prvo treba srediti Espanyol u gostima.

Hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, igrao je cijelu utakmicu ali nije se baš proslavio. Naime, Hrvat je kiksao kod prvog pogotka.

DALMATINSKI HUMOR JE SPEKTAKL: POGLEDAJTE ŠTO NAVIJAČI HAJDUKA PIŠU NAKON TRAGEDIJE PROTIV LOKOMOTIVE…

https://twitter.com/SnapGoal/status/1276911000533508097

Nitko u povijesti Bundeslige nije napravio ono što je danas učinio Andrej Kramarić

 

Komentari

komentara

« Povratak