JE LI OVO NAJVEĆI KOMPLIMENT U KARIJERI? Evo što je Zidane danas rekao za Modrića!

FOTO:

Realov trener Zinedine Zidane, koji je igračku karijeru završio u 34. godini, rekao je u srijedu kako između njega i Luke Modrića postoji sličnost, no da hrvatski kapetan želi nastaviti igrati.

Modrić će za dva mjeseca napuniti 35 godina čime je najstariji igrač u Real Madridu, a ugovor mu istječe za godinu dana, 30. lipnja 2021. godine.

“Puno je sličnosti, no najvažnije je ono što igrač osjeća, ono što želi raditi, to je na prvom mjestu. Ja sam se s 34 godine ostavio nogometa, ali Luka sigurno želi nastaviti”, rekao je Zidane na konferenciji za medije u Madridu upitan o Modriću i svom nekadašnjem umirovljenju.

Sada je kao trener madridskog kluba stavio veznog Modrića u udarnu postavu u sedam od posljednjih devet utakmica. Protiv Espanyola nije mogao nastupiti zbog skupljenih žutih kartona pa je na klupi bio samo protiv Real Sociedada.

“Ove sezone igra vrlo dobro. Znamo kakav je igrač pa uživamo u njemu, isto kao što je slučaj sa Sergijom Ramosom. Obojica imaju 34 godine”, izjavio je Zidane.

ZA DINAMO JE ZABIO REALU NA BERNABEUU, A SAD POTPISUJE ZA PRVAKA BIH!

ODLIČAN POSAO: Lokomotiva prodaje igrača za gotovo 2 milijuna eura!

SVE JE DOGOVORENO: DINAMO ZAGREB IMA NOVOG TRENERA!

NEZGODNI DOGAĐAJ: Atalantina zvijezda glavom udarila o rub bazena i završila u bolnici

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak