NEVJEROJATNI KIKS: Je li Lokomotiva danas prekrižila Ligu prvaka?

FOTO:

U petak je započelo pretposljednje kolo hrvatske nogometne lige 2019/2020. Slaven Belupo je sredio Inter 3:1, dok je Varaždin iznenađujuće svladao Osijek s 1:0. Istra i Dinamo su odigrali utakmicu bez golova, danas se igraju preostale dvije utakmice. Lokomotiva će najviše žaliti…

Goran Tomić i njegovi ‘Lokosi’ s velikim veseljem su dočekali vijest kako je Osijek izgubio u Varaždinu. Danas je Lokomotiva imala naizgled jednostavan posao jer im je u goste došla neopterećena Gorica, ali i takvi protivnici znaju napraviti goleme probleme.

Ipak, zagrebački klub poveo je već u 10. minuti pogotkom napadača Budimira. Isti igrač zabio je u 30. minuti ali VAR mu poništava gol zbog zaleđa. Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao ali Gorica je u drugom dijelu stigla do izjednačenja. U 61. minut zabio je Ognjen Mudrinski.

Ovaj bod ne znači mnogo Lokomotivi jer sada u Osijeku moraju svladati istoimenog domaćina inače iduće sezone biti u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Osijek i Lokomotiva imaju isti broj bodova ali Osijek ima bolji međusobni omjer te im paše remi u posljednjem kolu. Naravno, male šanse daju se Hajduku i Rijeci, a ta dva kluba će večeras odigrati međusobni susret.

Jedno se mora priznati, a to je da HNL dugo nije bio tako zanimljiv. Barem kad je u pitanju pozicija koja vodi u Ligu prvaka jer iduće sezone ćemo imati dva kluba…

IVAN JURIĆ IMA NA STOLU PONUDU KARIJERE. JOŠ SE ČEKA NJEGOVA ODLUKA!

OVO JE PREKRASNO: Hajduk predstavio dres za iduću sezonu!

Komentari

komentara

« Povratak