JE LI MOGUĆE? Kovač napokon otkrio glavni razlog zašto je morao otići iz Bayerna

FOTO:

Nakon što je u studenom prošle godine dobio otkaz u Bayernu Niko Kovač bio je nekoliko mjeseci bez posla. U srpnju je bivši hrvatski izbornik postao trener Monaca. (index.hr)

Unatoč činjenici da je s Bayernom uzeo duplu krunu Kovač je cijelo vrijeme rada u Bavarskoj bio pod povećalom uprave kluba. Secirao se svaki njegov potez i izgledalo je kao da čelni ljudi Bayerna jedva čekaju pravi povod da se riješe Kovača.

Kovač je izgubio autoritet i bio je u sukobu s nekoliko senatora svlačionice, a za mnoge je glavni razlog pobune momčadi bilo ignoriranje legende kluba Thomasa Mullera. Tim je potezom Kovač sebi presudio. Sramotan poraz 5:1 protiv Eintrachta iz Frankfurta bio je kraj za Kovača.

Hrvatski trener do sada nikad o tome nije pričao, ali sad je u razgovoru za francuski L’Equipe priznao da je problem bio u Mulleru.

“Ako ne igrate, nezadovoljni ste. A ako ste zvijezda i ne igrate, vrlo ste nezadovoljni i pritisak na trenera je veći. Nije bilo lako voditi Bayern, ali naš posao je bio osvajati trofeje i uzeli smo ih tri. Shvatio sam što se dogodilo i to iskustvo će mi pomoći da budem bolji trener”, kazao je Kovač.

LEGENDARNI BRAZILAC ŽELI HRVATSKOG NAPADAČA: RONALDO SPREMAN DATI MILIJUNE ZA HRVATSKOG GOLGETERA!

Komentari

komentara

« Povratak