NIJE MANDŽUKIĆ JEDINI: Evo tko je još sretan zbog otkaza Sarriju…

FOTO:

Talijanski nogometni prvak Juventus otpustio je trenera Maurizija Sarrija nakon sinoćnjeg ispadanja u osmini finala Lige prvaka, a klub je to potvrdio u subotu službenim priopćenjem na svom internetskom portalu i objava na svojim službenim kanalima. (gol.hr)

Njegovu smjenu pozdravio je i Mario Mandžukić, koji je ”lajkao” službenu objavu na Instagramu. Osim njega, to su napravili Emre Can i Douglas Costa.

Sve su to igrači koji nisu bili zadovoljni Sarrijevim tretmanom. Mandžukić je zbog novog trenera otišao u Katar, Can u Borussiju Dortmund, dok je Costa ostao u Juventusu, ali u epizodnoj ulozi: od 23 utakmice u Seriji A, 16 puta je ušao klupe.

Mandžukić je prije Sarrijeva dolaska bio važan igrač Juventusa i heroj navijača. Međutim, nakon četiri uspješne sezone morao je spakirati kofere jer ga je Sarri u potpunosti prekrižio iz svih kombinacija. Mandžo u prvih šest utakmica ove sezone, dok je još bio član Juventusa, nije bio ni u zapisniku.

“Juventus objavljuje da je Maurizio Sarri otpušten s mjesta trenera prve momčadi. Klub zahvaljuje treneru što je ispisao novu stranicu u Juventusovoj povijesti osvajanjem devetog uzastopnog naslova prvaka, što je kulminacija i njegova osobnog putovanja na kojem se penjao do vrha kroz sve divizije talijanskog nogometa”, stoji u kratkom Juventusovu priopćenju.

Sarri je otkaz dobio nakon samo godinu dana na kormilu Stare dame, unatoč osvojenom naslovu prvaka Italije. Istog dana potvrđeno je kako je novi trener talijanskog diva postao Andrea Pirlo, bivši legendarni veznjak koji je godinama igrao na visokom nivou u Interu, Milanu te Juventusu.

LOŠE VIJESTI: MILAN U NOVU EUROPSKU SEZONU KREĆE BEZ ANTE REBIĆA!

DINAMO NAŠAO ZAMJENU ZA MORU: Dolazi veznjak kojeg je tražio i Red Bull Salzburg!

Komentari

komentara

« Povratak