PROBLEMI U LIGUE 1: U francuskoj ligi 30 zaraženih igrača, odgađa se prvi susret nove sezone!

FOTO:

Francusko prvenstvo ima velikih problema s koronavirusom, odgodit će se prva utakmica nove sezone koja je trebala biti odigrana u petak. Slavni Olympique Marseille ima troje zaraženih koronavirusom pa će njihov susret protiv St. Etiennea biti prebačen za 16. ili 17. rujan, ovisno o epidemiološkom stanju, priopćili su iz LFP-a.

U istom terminu, 16. rujna, bit će odigrane još dvije utakmice prvog kola francuskog prvenstva Montpellier – Lyon i PSG – Metz, zbog toga što Lyon i prvak PSG igraju u Lisabonu na završnici ovosezonske Lige prvaka.

Ligue 1 će tako biti otvoreno u subotu utakmicama Bordeauxa i Nantesa od 17 sati te Lillea i Rennesa u 21 sat. Niko Kovač će imati službeni debi na klupi Monaca u nedjelju, 23. kolovoza, kad njegov klub dočekuje Reims (13 sati). U nedjelju su na rasporedu još četiri dvoboja: Dijon – Angers, Lorient – Strasbourg, Nimes – Brest (sve u 15 sati) te Nice – Lens (17 sati).

RMC sport je otkrio kako postoji čak 30 zaraženih igrača, pitanje je koliko će se još utakmica u nastavku sezone morati odgoditi.

DINAMOVI JUNIORI DANAS SE BORE ZA POLUFINALE LIGE PRVAKA: EVO GDJE IH MOŽETE GLEDATI

Komentari

komentara

« Povratak