ŠEF BRESCIJE OTKRIVA: “Tonali je zbog Milana odbio dva europska giganta!”

FOTO:

20-godišnji Sandro Tonali jedan je od najvećih talenata svjetskog nogometa. Talijan je još uvijek član Brescije, ali to bi se trebalo promijeniti u narednim danima.

‘Novi Pirlo’ kako tepaju ovom mladiću spreman je za veliki iskorak u svojoj karijeri. Prije nekoliko dana stigla je potvrda kako je sve dogovorio s AC Milanom, pravim talijanskim i europskim velikanom koji se već godinama nalazi u prosječnosti. No, sada bi se to moglo promijeniti.

Tonali je samo dokaz kako u Milanu razmišljaju ozbiljno uoči nove sezone i kako je prioritet završiti u prvih 4. To bi značilo povratak Milana u Ligu prvaka gdje su posljednji put igrali u sezoni 2013/14. kada su ispali u osmini finala protiv Atletico Madrida. Neki se i čude kako je Tonali završio u Milanu pored interesa puno jačih klubova, a sve to otkriva predsjednik Brescije.

Naime, Massimo Cellino dao je zanimljivu izjavu za Top Calcio 24: “Postojao je veliki interes od strane Barcelone i Manchester Uniteda, ali Tonali je doslovce poludio od sreće kad je saznao za interes Milana. Da, veliki je navijač tog kluba od malih nogu i Gattuso je njegov idol.”, govori gazda Brescije te dodaje:

“Također znam da je bio interes Intera te kako je njegov agent sve dogovorio s tim klubom, ali onda se pojavio interes Milana i sve je brzo zaključeno.”.

Navijači Milana vrlo su uzbuđeni zbog dolaska Tonalija, a ovaj mladi igrač trebao bi nositi broj 8 na dresu. Dodajmo kako je Andrea Pirlo nedavno izjavio kako je Sandro puno kompletniji nego što je on bio kao igrač. U svakom slučaju očekuje nas vrlo zanimljiva sezona u Italiji…

Komentari

komentara

« Povratak