ŠTO SE OVDJE DOGODILO? Aston Villa na nevjerojatan način ponizila Liverpool!

FOTO:

Četvrti listopada 2020. godine će biti upamćen kao jedan vrlo čudan dan u Premiershipu. Prvo je Tottenham slavio s visokih 6:1 na Old Traffordu kod Manchester Uniteda, a u kasnijem terminu Aston Villa je kreirala nevjerojatnu senzaciju protiv Liverpoola.

Naime, Aston Villa je devastirala Liverpool s nestvarnih 7:2. Hat Trick je postigao 24-godišnji napadač Ollie Watkins, a u pitanju je igrač koji je prošle sezone igrao drugu englesku ligu. Dva gola postigao je sjajni Jack Grealish dok su po jedan zabili John McGinn i Ross Barkley. Kod Liverpoola je dvostruki strijelac bio Salah.

Izabranici Deean Smitha ušli su u prvenstvu poput nekakvog engleskog teškaša jer u tri utakmice imaju tri pobjede. Liverpool je nakon uvodne tri pobjede doživio prvi poraz.

Aston Villa u sljedećem kolu gostuje kod Leicester Citya koji je danas također iznenadio. Naime, ‘Lisice’ su izgubile 0:3 na svom stadionu protiv West Hama. Liverpoolu slijedi gradski derbi protiv probuđenog Evertona. Očekuju nas jako zanimljive utakmice nakon što prođe reprezentativna stanka…

 

Komentari

komentara

« Povratak