SRAMOTAN I NEVJEROJATAN POTEZ ŠVEĐANA: Pogledajte što su napravili na konferenciji nakon poraza od Vatrenih

FOTO:

“Vraški sam ljut zbog poraz”, kazao je švedski izbornik Janne Andersson nakon maksimirske utakmice koju je Hrvatska dobila sa 2-1. Šveđanima je to treći poraz u nizu u skupini, nakon što su u prva dva kola Lige nacija, baš kao i Hrvatska, upisali dva poraza od istih suparnika. “Vatreni” su teško poraženi na gostovanjima kod Portugala (1-4) i Francuske (2-4), dok je Švedska kod kuće izgubila od Francuske sa 0-1, te od Portugala sa 0-2.

Stoga bi bodovi osvojeni u hrvatsko – švedskim ogledima mogli biti presudni u borbi za ostanak u elitnom razredu Lige nacija. “Nisam zadovoljan kako smo otvorili utakmicu. U prvom dijelu smo bili previše oprezni i prepustili smo Hrvatskoj inicijativu,” kazao je Andersson.

Šveđani su ambicioznije krenuli u drugom poluvremenu i bili su puno bolja momčad. Uspjeli su izjednačiti, a imali su još nekoliko prilika za vodstvo. No, na koncu su ipak upisali poraz.

“Nastavak je bio bolji, preuzeli smo igru i diktirali ritam,” dodao je švedski strateg. “Odigrali smo odlično drugo poluvrijeme, ali na kraju ne mogu biti zadovoljan porazom,” zaključio je.

Inače, Šveđani su iznenadili zahtjevom na konferenciji za medije. Tražili su da se pitanja njihovih novinara ne prevode na hrvatski jezik, stoga će sve ostale izjave biti dostupne samo švedskim medijima, prenosi net.hr.

Komentari

komentara

« Povratak