BRAVO LUKA: Čitatelji Marce ocijenili Modrića najboljim igračem Reala u El Clasicu!

FOTO:

Španjolski prvak Real Madrid uvjerljivo je slavio protiv Barcelone 3:1 u velikom derbiju na Camp Nou. Kraljevi su poveli preko Valverdea da bi ubrzo poravnao Ansu Fati, međutim Sergio Ramos iz kaznenog udarca donosi novu prednost Zidaneovoj ekipi. Za kraj se pobrinuo Modrić.

Naš Luka Modrić ušao je u igri tijekom 69. minute kada je zamijenio Federica Valverdea te odigrao sjajnu završnicu. Postavio je konačnih 1:3 nakon što je dobrano izvozao vratara Neta te svojim zaštitnim znakom „felšom“ pogodio mrežu domaćih.

Bio je to ujedno prvi Lukin gol u El Clasicu, čitatelji Marce su nakon susreta ocijenili našeg kapetana najboljim igračem Reala! Iza njega je drugo mjesto osvojio još jedan strijelac Valverde, Hrvat je tako još jednom pokazao svoju neupitnu klasu.

“Zamijenio je Valverdea i odmah preuzeo jednu od ključnih figura na terenu.  Hrvat je na kraju stavio šlag na tortu i tako potvrdio pobjedu u svojoj momčadi. Njegova uloga i važnost u ovoj momčadi je neupitna.” – napisala je poznata Marca.

Komentari

komentara

« Povratak