ENGLESKA IMA NOVOG BECKHAMA: Veznjak Southamptona s dva fenomenalna slobodna udarca srušio Aston Villu!

FOTO:

Momčad engleskog prvoligaša Southamptona nastavlja s dobrim igrama, nakon što su u prošlom kolu pobjedili favorizirani Evertona, u sedmom kolu su ubilježili novu pobjedu. Aston Villa je sjajno krenula u sezonu kao i Everton, ali su Sveci osvojili sva tri boda, slavili su 4:3.

Igrač koji je obilježio utakmicu svakako je bio James Ward Prowse, 26-godišnji engleski veznjak je u maniri legendarnog Davida Beckhama zabio dva prekrasna gola iz slobodnih udaraca, vratar Emiliano Martinez dugo će sanjati ovog igrača.

Prvi je zabio u 33. minuti za 2:0, drugi na kraju prvoga dijela i tako prelomio susret. Inače, Ward Prowse je prvi igrač nakon Christiana Eriksena i 2015. godine, koji je zabio na jednoj utakmici dva zgoditka iz slobodnjaka. Postavio je i jedan klupski rekord, zabio je tisućiti pogodak za Svece u Premierligi, Southampton je tek jedanaesti klub koji je stigao do ove brojke.

Inače, Prowse je cijeli karijeru u istom klubu, Southamptonu, dok je za englesku reprezentaciju dosada upisao četiri utakmice.

Komentari

komentara

« Povratak