LEGENDA HAJDUKA: “Oduševljen sam, čovjek je u dva dana sve pomeo. Dosta je bilo!”

FOTO:

Novi predsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić, odmah se primio posla pa su tako iz kluba redom otišli Mario Stanić, Ivan Kepčija i trener Hari Vukas. Index.hr popričao je s legendom kluba, Zlatkom Vujovićem i Mišom Krstičevićem, koji su itekako zadovoljni:

‘Fantastična stvar je dolazak Bore u Hajduk. Ima iskustva. Radio je u kao trener u Francuskoj, godinama je bio desna ruka Wengeru u Arsenalu. Mislim da je odluka da Boro bude trener Hajduka najlogičniji potez koji je nova uprava mogla napraviti. Iza sebe ima iskustvo, nogomet ima u malom prstu, a igračka je legenda kluba. Ovo je najlogičniji i najbezbolniji potez u ovom trenutku. Čitao sam da se spominjao i Kek. Jasno mi je bilo odmah da od toga neće biti ništa. Pisalo se da će doći i u Dinamo pa nije jer je vezan za slovensku reprezentaciju. Zadovoljan sam jer novi predsjednik nije želio izmišljati toplu vodu, nego je povukao jedini smislen potez. Ne znam hoće li Boro biti samo privremeno rješenje ili će ostati duže, ali napokon jedna super stvar za Hajduk”, kazao nam je Zlatko Vujović pa je otkrio da je presretan dolaskom Lukše Jakobušića.

Podsjetimo, Lukša Jakobušić je svojim izlaganjem na predstavljanju dao do znanja da će napraviti brojne promjene u klubu, ne samo one kozmetičke. Obećano je odmah i ispunio. Upravo taj pristup je oduševio Vujovića.

Cijeli intervju možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak