ČEKA NAS ZANIMLJIVA GODINA: Ovo su zvijezde koji bi 2021. mogle postati slobodni igrači!

FOTO:

Iduća, 2021. godina, mogla bi biti vrlo zanimljiva, barem što se nogometnih transfera tiče. Nekolicini velikana današnje nogmetne scene istječu postojeći ugovori pa bi lako mogli postati slobodni igrači…

Messi, Modrić, Ibrahimović…kao slobodni igrači

Jedan od onih koji je već proteklo ljeto dobrano šokirao nogometnu javnost je Leo Messi. Argentinac je htio napustiti Barcelonu no zbog izlazne klauzule cijela je priča na kraju propala. Ipak, 2021. Messijev postojeći ugovor završava pa će tako bez problema moći, ako to i dalje želi, napustiti Barcu.

U 2021. istječe i ugovor Sergija Ramosa iz Real Madrida. Za razliku od Messija, već sada je sigurno kako će “kraljevi” svom kapetanu ponuditi novi ugovor jer Real bez Ramosa trenutno vrlo teško funkcionira.

I Luka Modrić je jedan od onih čiji ugovor istječe iduće godine. Iako ima 35 godina i Zidane mu pomalo skraćuje minutažu, Modrić je i dalje vrlo bitna karika u Real Madridu. Ipak, određena doza neizvjesnosti oko njegove budućnosti definitivno postoji.

Diego Costa također ima ugovor s Atletico Madridom koji će se 2021. privesti kraju. S obzirom da se o njegovom odlasku piše već duže vrijeme, vrlo je vjerojatno kako će ga za nekoliko mjeseci neki klub dobiti besplatno.

Lyonov Memphis Depay također ima ugovor do ljeta 2021. Za njega je u proteklom prijelaznom roku bila zaintersirana Barcelona no s obzirom na financijsko stanje u katalonskom klubu, taj je interes prolongiran za neka bolja vremena… Naravno, Lyonu će biti u interesu da Depaya unovči prije isteka ugovora no moguće je i da će ga netko na ljeto dobiti kao slobodnog igrača.

Eric Garcia iz Manchester Citya također je bio jedna od meta Barcelone no ni taj transfer nije realiziran zbog financijskog aspekta. Barca ne ljeto ima mogućnost pridobiti ovog mladog talentiranog igrača jer mu psotojeći ugovor istječe u lipnju.

Riqui Puig je za Barcelonu vezan ugovorom do idućeg ljeta. Kako ga trener Koeman pretjerano ne respektira, ovaj će mladić vjerojatno napustiti Kataloniju. Jedino je pitanje hoće li to biti prije ili nakon isteka ugovora.

Sergio Aguero također bi mogao na ljeto postati slobodan igrač. Iako postoje informacije kako pregovara o produljenju suradnje s Manchester Cityem, vjerojatnije je kako će se kao slobodan igrač vratiti Independiente. Naime, više je puta naglasio kako mu je tamo želja završiti karijeru.

Milanov vratar Gianluigi Donnarumma jedan je od onih mladih igrača koji privlači veliku pozornost europske elite. Ugovor s klubom sa San Sira mu istječe na ljeto, a Milan će se morati jako dobro potruditi da ga zadrži. Ako ga već moraju prodati, tad će to zasigurno biti prije isteka ugovora jer mu je cijena oko 60 milijuna eura.

Jedan od onih koji će najvjerojatnije na ljeto postati slobodan igrač je Angel di Maria. Ugovor s PSG mu istječe u ljeto 2021., a produljenja suradnje neće biti.

Osim gore nabrojanih, slobodni igrači bi 2021. mogli postati i: Julian Draxler iz PSG-a, Hakan Calhanoglu iz Milana, Mesut Ozil iz Arsenala, Georginio Wijnaldum iz Liverpoola, Arkadiusz Milik iz Napolija, Edinson Cavani iz Manchester Uniteda, Zlatan Ibrahimović iz Milana…

Komentari

komentara

« Povratak