POVRATAK BOMBARDERA: Petar Bočkaj zabio jedan od najljepših golova sezone i doveo Osijek na prvo mjesto HNL-a!

FOTO:

Rijeka i Osijek su podijelili bodove u derbi susretu Prve lige, završilo je 1:1. Bila je to utakmica bez previše prilika, Rijeka je imala konkretnije šanse unatoč tome što je u 59. minuti ostala bez isključenog Pavičića. Veznjak Rijeke je zaradio žuti karton, ali to nije previše poremetilo planove Simona Rožmana.

Osijek je dosta griješio danas u obrani, iz jedne takve greške domaćin je poveo, inače pouzdani Majstorović je promašio glavom jednu loptu, prihvatio ju je kapetan Andrijašević te pogodio za 1:0. Bjelica je nakon toga bacio sve karte u napad te u igru poslao Ercega, Kleinheislera i Petra Bočkaja. Sjajni Bočkaj je ponovno pokazao kako je kvaliteta više za Osijek, kada je spreman i raspoložen za igru redovito oduševljava navijače.

Tako je bilo i ovaj puta, Lopa je dodao loptu Bočkaju koji se po desnoj strani izvukao na ubojitu ljevicu te sjajno pogodio vrata Nevistića. Riječki golman nije imao nikakve šanse protiv ovog projektila, bio je to jedan od najljepših pogodaka ove sezone.

Osijek je remijem preuzeo vodeće mjesto u HNL-u, imaju27 bodova, bod više od Dinama ali aktualni prvaci imaju dva susreta manje. Danas im je odgođen derbi protiv Hajduka koji će se najvjerojatnije odigrati na proljeće. Bijelo-plavi iduće kolo dočekuju Varaždin dok će Rijeka u goste kod Hajduka.

Komentari

komentara

« Povratak