GAZZETTA HVALI HRVATA: „On je najvažniji igrač u Interovom pohodu na naslov!“

FOTO:

Talijanski velikan Inter je sjajno ušao u novu sezonu Serie A te trenutno vodi borbu za prvo mjesto s velikim gradskim rivalom, Milanom. U prošlom kolu je uvjerljivo svladana Bologna na domaćem terenu, jedan od najboljih igrača je bio Marcelo Brozović.

Upravo Epic Broza ugledna Gazzetta dello Sport ističe kao ključnu kariku, režisera u Conteovom filmu koji se zove osvajanje Scudetta. Iako je neko vrijeme bio kritiziran pod optužbama da priče o transferu utječu na njega, čitani talijanski list je konačno shvatio da Conte bez Marcela ne može.

Uoči nove sezone je doveden Arturo Vidal no Čileanac u najboljem slučaju može biti prva alternativa za našeg neumornog box-to-box veznjaka. Brozović i Gagliardini se odlično nadopunjuju u veznom redu Nerrazurra, Vatreni ima 87 posto točnih dodavanja po utakmici i prosječnu ocjenu od 7,13.

Kada uz to dodamo stotine pretrčanih kilometara, jasno je zašto su ga htjeli Sevilla i francuski prvak PSG, bio je na pragu Parka Prinčeva no taj se transfer izjalovio. Sada je ponajbolji igrač Intera te uz sunarodnjaka Perišića i Lukakua može voditi momčad s Giussepe Meazze do naslova.

Komentari

komentara

« Povratak