KAKAV COMEBACK: Diego Simeone presretan povratkom Vatrenog poslije devet mjeseci izbivanja!

FOTO:

Madridski Atletico uspješno je započeo svoju avanturu u Kupu kralja, bez problema su prošli u gostima kod niželigaša Cardassara (0:3). Veseli vijest što je naš vratar Ivo Grbić konačno upisao prve službene minute u dresu španjolskog velikana te nije primio pogodak.

Splićanin je otkrio da mu je prvi nakon utakmice poruku poslao Jan Oblak, jedan od ponajboljih svjetskih golmana i klupski suigrač.

“Sretan sam, ispunio mi se san. Debitirao sam za Atlético pa sam jako zadovoljan. Puno učim od Oblaka, prva poruka koju sam dobio na mobitel nakon utakmice bila je njegova. Ovim putem mu želim zahvaliti, sjajna je osoba.” – rekao je Ivo poslije debija, prenosi HINA.

Desni branič Vatrenih, Šime Vrsaljko, konačno se vratio nastupima nakon devet mjeseci kalvarija s raznim ozljedama. Jedan od standardnih igrača Dalićeve reprezentacije je sudjelovao u pobjedi Atletija od 76. minute te usput zabio i pogodak. Njegova reakcija nakon ulaska je iznimno zadovoljila trenera Diega Simeonea.

“Imamo sreće što nam se vratio Vrsaljko. Nakon samo nekoliko minuta provedenih na terenu odgovorio je jako dobro na ono što sam tražio od njega u ovoj utakmici. To nam sada daje novu opciju na mjestu desnog braniča.” – rekao je El Cholo nakon pobjede.

“Puno sam propatio, no trenutno samo gledam prema naprijed, pozitivno. Želim se vratiti u formu te kao uvijek pomagati momčadi.” – javio se Šime nakon velikog povratka.

Komentari

komentara

« Povratak