HRVAT JE SJAJAN U RUSIJI: Nikola Vlašić dobio najveću nagradu u karijeri!

FOTO:

Hrvatski nogometaš i reprezentativac, Nikola Vlašić, dobio je veliko priznanje od Rusije. Naime, imenovan je igračem godine u Rusiji u najvećem sportskom izboru u zemlji!

Niksi je sjajnim igrama u moskovskom CSKA potpuno zaslužio ovu nagradu, tijekom ove godine je odradio 34 utakmice i zabio 13 pogodaka uz sedam asistencija, prosječna ocjena prema SofaScoreu mu je visokih 7,55. O pobjedniku su odlučili glasovi 16 najuglednijih ruskih trenera, 16 najuglednijih sportskih direktora i menadžera, 16 novinara najboljeg ruskog sportskog portala Sport express te čitatelja spomenutog portala.

Ovo je prva nagrada za hrvatskog nogometaša i 2010. godine od kada su Ukrajinci dali nagradu Dariju Srni dok je nastupao za ukrajinski  Šahtar. Hrvatski veznjak izabran je kao najbolji po mišljenju trenera, sportskih direktora, novinara i gledatelja, što znači u sve četiri kategorije. Vlašić je osvojio 251 bod, Aleksej Mirančuk je bio drugi s dvostruko manje – 113 bodova, a treći je bio Roman Zobnin sa 106 bodova.

Bivši Hajdukovac je trenutno četvrti topnik ruske Premierlige s osam pogodaka.

Komentari

komentara

« Povratak