VELIKI POVRATAK: Hajduk dogovorio prvo spektakularno pojačanje!

FOTO:

Splitski Hajduk dogovorio je bombastičan transfer za siječanjski prijelazni rok, javljaju domaći mediji. Dalmatinski portal je lansirao informaciju da se Lovre Kalinić vraća na Poljud! Osvajač svjetskog srebra bi trebao stići na posudbu iz Aston Ville.

Lovre je iz Hajduka u inozemstvo prvo otišao u belgijski Gent za oko 3 milijuna eura, tamo se isprofilirao u ponajboljeg golmana Jupiler lige da bi nakon ruskog Mundijala preselio u Aston Villu ali se nije uspio izboriti za mjesto prvog golmana. U međuvremenu su Villainsi doveli Martineza iz Arsenala pa je Kalinić pao u treći plan.

Dogovor je postignut, čeka se samo potpis sve tri strane, no može se kazati kako je Kalinić prvo pojačanje Hajduka za proljetni dio sezone, piše portal 24 sata. Kaliniću treba dobra minutaža a Bijelima pouzdani vratar tako da je ovaj posao dobar za obje strane.

Za Hajduk je branio u 134 prvenstvene utakmice i bio kapetan momčadi. Čak 50 puta njegova je mreža ostala netaknuta. Lovre je i sada klupski rekorder sa 775 minuta bez primljenog gola u utakmicama HNL-a.

Komentari

komentara

« Povratak