LOŠE STANJE NA POLJUDU: Hajduk je u velikim financijskim problemima, kako će izgurati sezonu?

FOTO:

Osim rezultatske krize, Hajduk ove godine loše stoji i s financijama. Sportske novosti pišu da je financijska situacija na Poljudu očajna i veliki je upitnik kako će izgurati do ljeta 2021. godine odnosno završetka sezone.

Prema njihovim navodima, Bijelima treba oko 30-tak milijuna kuna ili četiri milijuna eura kako bi preživjeli ovu sezonu bez navijača i prihoda od ulaznica. Novčana rupa bi se najlakše mogla sanirati prodajom igrača ali malo njih bi mogli napraviti dobar transfer. U prvom redu se tu spominje mladi stoper Mario Vušković, interes za njega je pokazao talijanski Napoli, zarada od 5-6 milijuna eura bi osigurala klubu egzistenciju za ovu sezonu.

Isto tako, predsjednik Jakobušić treba organizacijski preurediti Hajduk i otpisati viškove s platne liste, odnosno rasteretiti klupski proračun. Hajduk je polusezonu završio na tek petom mjestu uz negativnu gol razliku (20:21).

Jakobušić se uputio kući u Dubrovnik kako bi napunio baterije uoči velikog i zahtjevnog posla rekonstrukcije kompletnog hrvatskog velikana.

Komentari

komentara

« Povratak