TRANSFERMARKT: Ovo su najskuplji hrvatski nogometaši, jedan Vatreni je najvrijedniji igrač svoje lige!

FOTO:

Poznati nogometni portal posvećen transferima, Transfermarkt, izašao je u javnost s novim cijenama nogometaša. Što se tiče naših igrača, najskuplji Hrvat je Chelseajev veznjak Mateo Kovačić koji vrijedi 45 milijuna eura.

Na drugom mjestu je donedavni najskuplji hrvatski nogometaš Marcelo Brozović, sada je procijenjen na 36 milijuna eura, treću poziciju zauzima Milanov Ante Rebić s vrijednosti od 32 milijuna eura dok TOP 5 zatvaraju Andrej Kramarić nakon sjajne godine u Hoffenheimu (32 milijuna eura) te Nikola Vlašić s 30 milijuna eura.

Zanimljivo, ofenzivcu moskovskog CSKA je cijena pala ali je najskuplji igrač ruske Premierlige. Odavno je jasno kako je Nikola prerastao Rusiju i tamošnjeg velikana CSKA, vjerojatno će na ljeto napustiti sadašnji klub i potpisati za nekog europskog velikana.

Još ranije smo pisali kako je najskuplji igrač HNL-a mladi 18-godišnji branič Dinama, Joško Gvardiol, koji vrijedi 16 milijuna eura. Inače je igrač RB Leipziga na posudbi u hrvatskom prvaku, kada završi sezona uputit će se u Njemačku.

BOMBA U GRADSKOM VRTU: BIVŠI NAJBOLJI NAPADAČ HNL-A USKORO POSTAJE NOVI ČLAN OSIJEKA?!

Komentari

komentara

« Povratak