VIDEO: Pogledajte prekrasnu asistenciju Modrića za Benzemu!

FOTO:

Real Madrid je prije samo tri dana doživio veliku sramotu ispavši u Kupu kralja od strane trećeligaša CD Alcoyanoa. No, Zinedine Zidane i društvo na sjajan način su odgovorili raznim kritičarima koji su doslovce pokopali francuskog trenera.

Naime, ‘Kraljevi’ su danas na savršeni način odradili gostovanje kod Deportivo Alavesa. Real je upisao visoku pobjedu 4:1, a prvo ime susreta svakako je napadač Karim Benzema koji se dva puta upisao u listu strijelaca. Po jedan su dodali pomalo zaboravljeni Eden Hazard i Casemiro. Kod domaćina gol je zabio Joselu.

Još jednu briljantnu partiju odigrao je hrvatski kapetan Luka Modrić. Hrvatski velikan asistirao je Benzemi za njegov drugi gol, a društvene mreže nastavile su s hvalospjevima i mnogi se pitaju kad će Luka potpisati novi ugovor. Poznata stranica ‘Whoscored.com’ podarila je Modriću ocjenu 8.2, a ispred Luke su samo dvostruki asistent Toni Kroos te Karim Benzema.

Realovci su tako nastavili uzbudljiv lov za Atletico Madridom koji im bježi velika četiri boda. A zašto velika? Prije svega zato što Atletico ima čak dvije utakmice manje i ta prednost bez problema može otići na plus deset.

Komentari

komentara

« Povratak