BREAKING NEWS: Chelsea potjerao Lamparda i odmah pronašao novog trenera!

FOTO:

Engleski nogometni velikan Chelsea je u ljetnom prijelaznom roku spiskao ogromnih 250 milijuna eura. No, očito Frank Lampard nije dorastao takvom poslu te će danas, kako prenose engleski mediji, dobiti otkaz.

Nasljednik je već poznato, a radi se o njemačkom treneru Thomasu Tuchelu koji je krajem prošle godine dobio otkaz u francuskom PSG-u. Tuchel se pokušao opravdati kako je bez razloga dobio otkaz jer je njegova izjava krivo protumačena, ali bilo je prekasno.

Lampard tako ostavlja ‘Plavce’ na katastrofalnom devetom mjestu nakon prvog dijela sezone. Malo tko je očekivao da će Chelsea baš biti na tom mjestu s obzirom da su imali sjajan ulazak u ovu sezonu ali potom je stigao nevjerojatni pad. Srećom, jedan od najvećih engleskih klubova osigurao je nokaut fazu Lige prvaka ali to je premalo da se zadovolji gazda Abramovič.

Lampard, igračka legenda Chelseaja, klub je preuzeo 2019. godine nakon što je uspješno vodio niželigaša Derby County. U prvoj sezoni je iznenađujuće odveo Chelsea do plasmana u Ligu prvaka, ali je na startu druge njegova momčad podbacila unatoč potrošenih 200 milijuna eura na nove igrače.

U narednim satima se očekuje službeno postavljanje Tuchela kao glavnog trenera Chelseaja dok će Lampard postati slobodan trener…

Komentari

komentara

« Povratak