Lovren se oglasio nakon debakla Liverpoola, navijači ga izvrijeđali

FOTO:

Liverpool je u derbiju Premierlige doživio težak poraz od Manchester Cityja (1:4). Dvoboj je prokomentirao Dejan Lovren, prenosi index.hr.

Branitelj naslova posljednjih mjeseci ima velikih problema s obrambenim dijelom igre jer su ozlijeđeni Virgil van Dijk, Joe Gomez i Joel Matip. Liverpoolova obrana u kolovozu prošle godine, prije ovih ozljeda, ostala je i bez Dejana Lovrena koji je nezadovoljan minutažom otišao u Zenit za 12 milijuna eura.

Lovren se nakon poraza Liverpoola od Cityja, kojim se branitelj naslova jako udaljio od borbe za titulu, oglasio na Twitteru. Postavio je samo smajlić koji plače.

Veći dio navijača Liverpoola je to shvatio kao provokaciju, kao poruku da bi situacija možda bila drugačija da je Lovren ostao u klubu pa su u komentarima izvrijeđali hrvatskog reprezentativca. Neki su mu pisali da bi City slavio s 8:1 da je on igrao, drugi kako čovjek koji tvrdi da navija za Liverpool ne smije objavljivati ovakve stvari…

Kasnije je Lovren objavio drugu poruku kojom je poručio da se treba učiti iz neuspjeha, a ne iz uspjeha.

“Uopće mi nije žao što sam otišao iz Liverpoola. Pred kraj nisam tamo bio sretan jer nisam igrao. Jurgen Klopp to dobro zna, a jednom mi je u poruci napisao da mu nedostajem. Nisam mu ništa odgovorio. Siguran sam da ja nedostajem njima više nego što oni nedostaju meni. U Liverpoolu sam puno toga naučio i drukčije sam počeo shvaćati nogomet, ali ta faza je iza mene i uopće o njoj ne razmišljam”, rekao je nedavno Lovren.

Komentari

komentara

« Povratak