NAVIJAČE OVO NAJVIŠE BOLI: Evo za koliko love je Barca pustila Rakitića i Suareza!

FOTO:

Europski nogometni velikan Barcelona nalazi se u velikim problemima. Prvenstveno tu su financijski problemi pa tako neki mediji pišu kako Barci prijeti čak i bankrot. A tu je i trofejna suša koja će se prema svemu sudeći nastaviti i ove sezone.

Barcelona je sinoć izgubila u prvoj utakmici polufinala Kupa kod Seville 2:0, a presudio im je bivši igrač Ivan Rakitić. Hrvat je imao mizernu minutažu prošle sezone pa su tako obje strane odlučile da je najbolje promijeniti klub. ‘Raketa’ se odlučio na povratak u Sevillu s kojom radi sjajne stvari ove sezone.

Messi i društvo će morati odigrati savršenu uzvratnu utakmicu ukoliko žele izbaciti Sevillu. Što se tiče prvenstva, Barca se napokon probudila pa su tako vezali šest pobjeda ali i dalje zaostaju ogromnih osam bodova za Atletico Madridom. A u tom klubu iz Madrida dominira, pogađate, još jedan igrač Barcelone koji se zove Luis Suarez. Zasad je već na 16 golova.

Navijači su razočarani jer je katalonski div samo tako ostao bez dvije istinske legende. U klubu su protumačili kako je Luis Suarez prestar i kako više nema mjesta u Barceloni, a nešto slično se pričalo za Rakitića iako Hrvat ove sezone igra bolje nego cijeli vezni red Barcelone.

A ono što najviše boli navijače Barcelone su brojke u izlaznim transferima Suareza i Rakitića. Naime, urugvajski napadač otišao je u Atletico Madrid POTPUNO BESPLATNO! S druge pak strane Rakitić je otišao u Sevillu za skromnih milijun i pol eura.

Može li Koeman napraviti čudo pa odvesti Barcelonu do kraja u Ligi prvaka? Teško, jer im je prva prepreka francuski PSG. Barcelona je blagi favorit u prvoj utakmici ali igra se 180 minuta…

Komentari

komentara

« Povratak