ŠOK U TORINU: Porto uspio izbaciti veliki Juventus iz Lige prvaka!

FOTO:

Borussia Dortmund opravdala je status favorita protiv Seville te su prošli u četvrtfinale Lige prvaka. No, Juventus nije uspio!

Talijanski gigant u prvoj utakmici kod Porta izgubio je 2:1 iako su bili veliki favoriti prema kladionicama. No, mnogi su bili uvjereni kako će to biti dovoljno da se nadoknadi u uzvratnoj utakmici.

Početak nije mogao biti gori za Juve. Naime, Porto je poveo u 19. minuti preko Sergio Oliveire. U drugom dijelu eksplodirao je novopridošli Federico Chiesa koji je s dva pogotka vratio stvari na početak. Do kraja utakmice ostalo je 2:1 za Juventus pa se otišlo u produžetke.

Prvi produžetak prošao je bez golova, a onda u 115. minuti na scenu opet dolazi Sergio Oliveira koji zabija za 2:2. A samo dvije minute poslije ukazuje se Rabiot koji opet donosi vodstvo Juventusu. No, bilo je prekasno i Porto se plasirao u četvrtfinale Lige prvaka.

Također treba istaknuti kako je Porto imao igrača manje od 54. minute kada je veliku glupost napravio Mehdi Taremi. Sjajni iranski napadač uspio je dobiti dva žuta kartona u dvije minute ali Porto je nekako pronašao snage i uspio proći zbog više golova u gostima.

‘Stara dama’ imala je velike planove za ovu sezonu, ali očito Andrea Pirlo nije pravi čovjek za ovaj posao, barem zasad…

Komentari

komentara

« Povratak