BIVŠI NAPADAČ JUVENTUSA NAPAO RONALDA: “Ronaldo se boji udarca u lice!”

FOTO:

Portugalski velikan Cristano Ronaldo mogao bi narednog ljeta napraviti još jedan spektakularni transfer. Naime, često je povezivan s odlaskom u PSG te povratkom na Otok u Premiership, točnije u Manchester United.

Podsjetimo, ‘Stara dama’ dovela je Cristiana Ronalda upravo zbog osvajanja Lige prvaka ali očito ni CR nije svemoguć. Otkad je on stigao u Torino, Juventus je dva puta ispao u osmini finala te jednom u četvrtfinalu Lige prvaka. Zanimljivo, Juve je prije toga igrao dva finala u četiri godine.

No, sinoć je večer za zaborav kada je u pitanju Portugalac. Porto je izbacio Juventus nakon velike drame u produžecima, a kao glavni tragičar označen je Cristiano Ronaldo zbog vrlo čudne reakcije tijekom kobnom slobodnog udarca iz kojeg je Porto zabio svoj drugi gol. Bivši igrač Real Madrida neshvatljivo se okrenuo tijekom udarca pa je veznjak Porta opalio loptu po podu te je Ronaldu ona prošla kroz noge. Vratar Juventusa također je možda mogao bolje reagirati.

Kritike su krenule na društvenim mrežama, a nastavile su se i poslije utakmice. Štoviše, kritku Ronaldu uputio je i njegov trener Andrea Pirlo kojem nije bilo jasno zašto je to napravio. A danas je stigla nova kritika od bivšeg igrača Juventusa. Radi se o poznatom napadaču Nicoli Amorusu koji je za talijanske medije kazao:

“Ronalda nikad ne bi stavio u živi zid, baš nikad. On se boji primiti udarac u lice od lopte jer mu je jako bitan njegov imidž…”.

Komentari

komentara

« Povratak