BJELICA JE JAKO LJUT: Trener Osijeka objasnio zašto ga napadaju…

FOTO:

Trener Osijeka, Nenad Bjelica, odradio je presicu uoči prvenstvenog gostovanja kod Šibenika. Taj dvoboj na rasporedu je u nedjelju s početkom u 17:05.

U prošlom kolu Osijek je imao težak zadatak, pa su tako na svom stadionu za protivnika imali Goricu. Odigran je remi 1:1 iako je Osijek postigao gol u posljednjim sekundama ali je taj pogodak poništen zbog zaleđa. Nakon utakmice Bjelica je rigao vatru na famozni VAR.

Već odavno je poznato kako Nenad Bjelica nije previše naklonjen video analazi te smatra kako se tu puno toga treba popraviti. No, on ipak detaljnije objašnjava svoju nervozu prema sucima:

“U 84 utakmice kao trener u HNL-u samo sam jednom isključen i to kao trener Dinama u Osijeku. Ja utakmicu igram sa svojim igračima i želim pobijediti pod svaku cijenu. U tome idem do limita i nekada možda iz velike želje da pobijedim prijeđem tu granicu. Taj moj temperament me doveo tu gdje jesam. Ne moram govoriti što sam postigao i ostvario samo u ove dvije godine otkako sam u Hrvatskoj. Da sam samo šutio i stajao kao kofer, vjerojatno bi moji igrači i to prepoznali. Ovako vide moju emociju i koliko želim pobijediti.”, govori Bjelica te potom nastavlja:

“Pošteno se odnosim prema poslu i dajem svoj maksimum. Meni VAR ne treba da bih ja bio pošten. Takav sam kakav sam. Neću se mijenjati. Jedino što mi te kritike govore je da sam s Osijekom jako uspješan. Samo na uspješne ljude su ljubomorni i napadaju ih. Na gubitnike nitko nije ljubomoran. Da smo mi peti ili šesti, nitko nas ne bi spomenuo, a ovako… Tu smo. Borit ćemo se i to pošteno. Pošteno ili nikako. Ove močvare, muljaže, kombinacije… To me ne zanima, tu sam jako loš igrač. Zato što sam temperamentan, reagiram kako reagiram. Ne mogu ništa protiv ljubomore onog koji mi govori da sam nervozan, to je njegov način divljenja meni.”.

 

Komentari

komentara

« Povratak