SVE JE DOGOVORENO: Barcelona dovodi zvijezdu Liverpoola!

FOTO:

Joan Laporta nedavno je po drugi put postao predsjednik Barcelone, a tijekom kandidature obećao je zvučna pojačanja unatoč financijskim problemima. No, izgleda kako će Barca za početak srediti one igrače kojima istječu ugovori na ljeto.

Već nekoliko mjeseci špekulira se kako će Barcelona potražiti pojačanja u Premiershipu i čini se kako je dogovoreno prvo pojačanje za novu sezonu. The Sunday Times navodi kako je već dogovoren predugovor te da će Georginio Wijnaldum doći na ljeto kao slobodni igrač.

Koeman je bio izbornik nizozemske reprezentacije od 2018. do 2020 te je Wijnalduma imenovao dokapetanom nacionalne selekcije. Wijnaldum je u Liverpool došao 2016. godine iz Newcastlea i za momčad s Anfielda nastupio je 225 puta i zabio 22 gola.

30-godišnji nizozemski na Otok je došao 2016. godine kada je prešao iz PSV-a u Newcastle za 20 milijuna eura. No, tamošnji velikani vrlo brzo su shvatili kako se radi o sjajnom igraču pa je već sljedeće sezone završio u Liverpoolu za nešto manje od 30 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak