MOŽE LI DINAMO NAPRAVITI ČUDO? Evo koliko možete zaraditi na prolazu Dinama!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb bez problema se obračunao sa Lokomotivom u gradskom derbiju. Izabranici Damira Krznara slavili su 2:0 golovima Gvardiola i Atiemwena, a sada se okreću uzvratnom susretu kod Villarreala.

Taj dvoboj na rasporedu je u četvrtak s počekom u 21:00. Treba istaknuti kako je španjolski prvoligaš golemi favorit u ovom susreti pa je tako koeficijent na njihovu pobjedu samo 1.50. S druge pak strane na Dinamo je ogromnih 7. No, kolike su šanse da se napravi preokret?

Zanimljivo, u prijašnjih 10 utakmica nokaut-faze u kojima je izgubio prvu utakmicu, Dinamo je samo jednom uspio proći dalje. Plavi su 2007. također izgubili 0:1, a u Amsterdamu slavili 3:2. A tadašnji Ajax nije bio slabiji nego što je današnji Villarreal, jer amsterdamski klub u napadu je predvodio fenomenalni napadački dvojac – Luis Suarez i Jan Klaas Huntelaar, a obranom je komandirao Jaap Stam.

A što se tiče koeficijenta na prolaz, Dinamo tu jako slabo stoji. Naime, kvota na klub iz Zagreba je čak 8. Tako na uloženih 10 kuna dobijete 80 kuna.

Trener Dinama ima golemih problema u sastavu pa treba vidjeti kao će uopće izgledati postava. No, najviše je navijače zabolio komentar nakon pobjede protiv Lokomotive. Naime, izgleda kako je za Villarreal otpao ključni igrač Dinama. Više o tome možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak