POZNATI AGENT OTVORENO: “Dinamo će i ovog ljeta igrače prodavati za 20-ak milijuna eura!”

FOTO:

Hrvatski nogometni prvak Dinamo Zagreb u četvrtak se porazom kod Villarreala oprostio od Europe za ovu sezonu. Modri su došli do četvrtfinala Europske lige što je uistinu spektakularan rezultat, a sada moraju privesti sezonu kraju i cilj je jasan. A to je dvostruka kruna.

Međutim, vjeruje se kako će Dinamo i ovog ljeta napraviti neke čudesne transfere, baš onako kako radi gotovo svake godine. Već je otprije poznato kako će Joško Gvardiol pojačati njemački RB Leipzig za 16 milijuna eura, najbliži odlasku svakako je Dominik Livaković. Sve vam govori kada je Dinamo kupio Nevistića za 3 milijuna eura. A detaljnije govori poznati hrvatski menadžer Marko Naletilić:

“Diže ih puno ovakav rezultat, puno se igrača afirmiralo kroz Europsku ligu, prije svih Oršić, koji je iskočio neviđeno i unatoč tome što ima 29 godina, sigurno će moći ostvariti dobar transfer na ljeto. A Ivanušec i Majer su budući veliki transferi Dinama jer su mlađi”, kaže Naletilić u razgovoru za 24sata.

Naletilić je u razgovoru za 24sata otkrio kako je pandemija itekako oštetila mnoge ugledne klubove koji su se odlučili na štednju. Čak je i on sam predviđao slabiji prijelazni rok, ali je na kraju ipak to ispalo dobro. Za Dinamo ima dobre vijesti:

“Klubovi će kupovati igrače do 20-ak milijuna eura, a to i jest Dinamov rang. Ipak nije realno da igrač iz HNL-a ode za puno više od toga. Makar, nije nemoguće, tko bi prije desetak godina rekao i da će igrači iz HNL-a odlaziti za 20-ak milijuna?! Dakle, klubovi će moći prodati igrače za 10, 15 ili 20 milijuna eura, a transfera iznad toga bit će znatno manje nego dosad. Dakako, uži je i krug klubova koji to mogu platiti, ali još ih ima dovoljno.”, tvrdi Marko Naletilić.

Cijeli razgovor možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak