ČOVJEK JE IZDOMINIRAO: Poznati filmski glumac dao genijalan komentar na račun pokretanja Superlige!

FOTO:

Nogometni svijet je jako razočaran zbog osnivanja Superlige, komentari su uglavnom vrlo negativni. Jedino osnivači poput Florentina Pereza brane ovo natjecanje jer smatraju kako žele pomoći nogometu, no zapravo oni žele samo veći novac.

Šest engleskih nogometnih velikana ovaj puta nisu pokazali kako su giganti, nego su podržali osnivanje Superlige. Navijači diljem Otoka su totalno poludjeli i protestiraju protiv ovog čina koji nema previše veze s nogometom. Poznati glumac Stephen Fry se javio i dao svoje mišljenje:

“Šest nogometnih klubova postigli su ono što niti jedan političar ili javna osoba nije uspjela u ovim vremenima podjela i zavada. Ujedinili su cijelu ovu podijeljenu naciju, zapravo cijelu Europu – svi su se ujedinili u gađenju i odbojnošću takve pohlepe i gluposti.” – poručio je slavni glumac.

UEFA je zaprijetila odmetnutim velikanima da će ih izbaciti iz domaćih i ostalih europskih natjecanja ako pokrenu svoju ligu, a njihovim bi se igračima mogla uskratiti prilika da igraju za svoje reprezentacije. Zabrana se odnosi na Europsko i Svjetsko prvenstvo te kvalifikacije.

 

Komentari

komentara

« Povratak