PEREZ LAŽE! Nijemci objavili dokument iz kojeg se vidi prava situacija Bayerna, Borussije i PSG-a u Superligi!

FOTO:

Objava o osnivanju Superlige se pretvara u pravu medijsku trakavicu. Predsjednik Real Madrida i novoosnovane lige, Florentino Perez, odradio je veliki intervju i otkrio brojne detalje.

Perez laže?

Prema najavama, u novoj Superligi bi sudjelovali španjolski Real Madrid, Barcelona i Atletico Madrid, zatim engleski Arsenal, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Manchester City i Manchester United, te talijanski Juventus, Milan i Inter.

Mnogima nije promakla činjenica kako među ovom elitom svoje mjesto nisu našli PSG, Bayern Munchen ni Borussia Dortmund. U velikom intervjuu koji je sinoć odradio Florentino Perez, otkriveni su brojni detalji oko osnivanja nove elitne Superlige. Između ostaloga, Perez je ustvrdio kako tim trima klubovima nisu ni poslali pozivnice.

Međutim, njemački ugledni list Der Spiegel jutros je objavio dokument iz kojeg se vidi kako Perez baš i nije govorio istinu. Prema tom dokumentu, vidljivo je kako su Bayern i Borussia pozvani te su dobili 30 dana da se odazovu pozivu. S druge strane PSG ima 14 dana da prihvati poziv iz Superlige.

Komentari

komentara

« Povratak