OVO SE PEREZU NEĆE SVIDJETI: Modrić dospio na naslovnice zbog reakcije na Beckhamovu objavu!

FOTO:

Kao što je već svima poznato, dvanaest bogatih europskih klubova postiglo je dogovor o osnivanju novog nogometnog natjecanja, Superlige.

Gazdi se ovo neće svidjeti

U novoj Superligi sudjelovalo bi 20 klubova, a za predsjednika ove tvorevine izabran je predsjednik Real Madrida, Florentino Perez.

U moru negativnih reakcija, našao se i post legendarnog Davida Beckhama. Bivši igrač Manchester Uniteda, Real Madrida, PSG-a i Milana je osudio ovakvu odluku najmoćnijih klubova na svijetu. Na Instagramu je napisao:

„Volim nogomet i on je dio mog života otkako pamtim. Zavolio sam ga kad sam bio malo dijete kao navijač što sam i danas. Kao igrač i sada kao vlasnik kluba znam da je sport ništa bez navijača. Nogomet mora biti za sve. Nogomet mora biti pošten i potrebna su nam natjecanja koja se temelje na rezultatima. Ako ne zaštitimo te vrijednosti igra koju volimo je u opasnosti…”

Njegovu su poruku vidjeli i „lajkali“ milijuni ljudi diljem svijeta. Zanimljivo, međnjima su se našli i igrači Reala: Luka Modrić, Lucas Vazquez, Marcelo i Odriozola.

To je, naravno, odmah dospjelo na naslovnice španjolskih medija kao dokaz da ni igrači kraljevskog kluba ne odobravaju poteze svog gazde.

Komentari

komentara

« Povratak