ON JE IZGUBIO KOMPAS: Nećete vjerovati što je izjavio Florentino Perez!

FOTO:

Florentino Perez mogao bi ući otići u prošlost kao najomraženiji čovjek u nogometu ikad. Inače popularni predsjednik Real Madrida postavljen je za prvog čovjeka nakaradnog natjecanja zvanog Superliga, ali pritisak navijača bio je prejak.

Danas su tijekom dana povlačenje najavili Manchester City i Chelsea, a sada se zbog toga oglasio upravo Perez. Predsjednik Reala i Superlige je u kasnom intervju za L’Equipe prvo odgovorio na priču o raspadu. Dva Engleska kluba su na odlasku, najavljuje se i izlazak ostala četiri, Barcelona je na izlasku, Atletico Madrid se predomišlja, upitan je i navodno čak Juventus.

“Nitko nije bio natjeran da uđe u ovaj projekt. Ne bojim se da će klubovi napustiti Superligu” rekao je Perez pa odgovorio na priču o teškim kaznama koje prijete ‘otpadnicima’.

“Sankcija neće biti jer nas štiti zakon. I zdravi razum. Superliga je dobra ideja i spremni smo sa svima pričati kako bismo sačuvali nogomet. Uefa osmišljava format natjecanja za 2024. koji nikome nije jasan.”, rekao je predsjednik Reala, te je nastavio:

“Ne poduzmemo li nešto svi ćemo dotad umrijeti. Uefa nije željela našu ideju već je smislila svoju. Potrebna je reforma ili slijedi smrt. A Uefin predsjednik je odabrao smrt!”

Komentari

komentara

« Povratak