LAŽEŠ KAO PEREZ: Evo kakve je nevjerojatne laži i gluposti izvalio šef Reala!

FOTO:

Predsjednik Kraljevskog kluba, Florentino Perez, postao je u vrlo kratkom vremenu najveći nogometni neprijatelj. Guranjem Superlige, natjecanja bogatih, navukao je na sebe bijes mnogih u nogometu iako on smatra da nije napravio ništa loše.

Španjolski biznismen je tijekom cijelog života gledao kako da se obogati i u tome je uspio, prema Forbesovoj ljestvici je „težak“ 2,3 milijarde dolara. Međutim, pohlepnim ljudima nikada dosta novca pa zašto ne bi dodatno zaradio „džeparac“ kroz Superligu. Na sreću, igrači, klubovi i navijači su rekli odlučno NE pa je projekt doživio fijasko.

“Pomoći ćemo nogometu na svim razinama da dobije odgovarajuće mjesto u svijetu. Nogomet je jedini globalni sport s više od četiri milijarde gledatelja pa je naša odgovornost kao velikih klubova odgovoriti željama navijača.” – besramno je lagao Perez u ponoćnom razgovoru na radio postaji Cardena Ser.

“Mladi u dobi od 16 do 24 godine gube interes za nogomet ili ga uopće nemaju, jer je u ponudi previše loših utakmica, a oni imaju druge platforme koje im zaokupljaju vrijeme i interes. Zato smo u ovih 12 klubova shvatili da nogomet mora postati atraktivniji na globalnoj razini. Mladi gube interes za nogomet jer im je dosadan.” – još jedna je velika laž čovjeka koji je u nogometu 20 godina.

Kao takav iskusan djelatnik bi morao znati puno bolje, reći da je mladim ljudima najpopularniji sport na planeti – dosadan….Potpuni nonsens.

Također je briljirao izjavama da Real nije bogat klub, itekako ima novaca ali ima i dosta dugova, navodno je gazda Citya pokušao manipulirati cijelom situacijom. Njemački Der Spiegel ga je uhvatio u laži kada je rekao da klubovi koji su odbili Superligu (Bayern, Borussia i PSG) nisu niti pozvani. I tako, Perez nikako ne odustaje od projekta Superliga jer je koronakriza natjerala lažljivca i proračunatog poslovnog čovjeka da se pokušati opet naglo obogatiti.

Komentari

komentara

« Povratak