SILOVITO I PRECIZNO: Bacite pogled na pravu „bombu“ veznjaka Dinama u polufinalu Kupa!

FOTO:

Zagrebački Dinamo je nakon velike borbe uspio slomiti hrabru Goricu i proći u finale hrvatskog Kupa gdje će se sučeliti protiv velikog iznenađenja natjecanja, Istre 1961. Modri su slavili 4:1 ali su tek nakon produžetaka uspjeli osigurati završnicu Kupa.

Gorica se pokazala kao vrlo kvalitetan protivnik i povela već u trećoj minuti preko Darija Špikića, budućeg igrača Dinama. Na početku drugog poluvremena domaći su izjednačili golom Josipa Mišića a onda su kola krenula nizbrdo za Goričane. Lijevi branič Keita je zaradio drugi žuti karton te su gosti bili osuđeni na obranu i poneku kontru.

Oreščaninovi momci su uspjeli izdržati s neriješenim rezultatom sve do produžetaka kada su se ipak raspali i kapitulirali tri puta. Veznjak Kristijan Jakić je silovitim udarcem doveo Dinamo u vodstvo, Banić je zbilja bio nemoćan, igrala se ravno 100. minuta. Samo minutu kasnije je susret riješio Lovro Majer, dok je konačan rezultat pred kraj utakmice postavio kapetan Arijan Ademi.

Hrvatski prvak će se tako sučeliti s Istrom 1961 na stadionu u Velikoj Gorici, finalna utakmica je na rasporedu 19. svibnja.

Komentari

komentara

« Povratak