MOŽE LI OVO PROĆI? Mourinho u Romi želi dovesti senzacionalno pojačanje iz Man. Uniteda!

FOTO:

Prije samo tri dana Roma je objavila kako će sljedeće sezone na trenersku klupu doći poznati Jose Mourinho. Mnogi su zbog toga uvjereni kako će poznati talijanski klub napraviti nekoliko velikih poteza u nadolazećem prijelaznom roku.

Tako su talijanski mediji uvjereni da je Mourinho spremio pakleni plan što se tiče transfera. U novom klubu želi vidjeti Nemanju Matića kojeg je vodio u Chelseaju i Manchester United. Za vezni red još se spominje Renato Sanches, dok su navijači oduševljeni pričom u vezi Isca iz Real Madrida. No, ni to nije sve.

Čak se šuška kako bi ‘Posebni’ mogao krenuti po Maura Icardija kojeg jako cijeni. A danas je ‘Sun’ lansirao uistinu veliku senzaciju.

Naime, Jose Mourinho u Romi želi dovesti 30-godišnjeg španjolskog vratara, Davida de Geu! Mourinho dobro poznaje De Geu s kojim je surađivao u Manchesteru, a novu potvrdu njegove kvalitete mogao je vidjeti u jučerašnjem uzvratu polufinala Europa lige, u kojem su igrali Roma i Manchester United.

Podsjećamo, David de Gea je stigao u Manchester United u ljetnom prijelaznom roku 2011. godine iz Atletico Madrida. Transfer je iznosio 20 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak