NAPRAVIT ĆE TRANSFER KARIJERE: Evo tko će u subotu posljednji put igrati za Dinamo!

FOTO:

Dinamo Zagreb jučer je u finalu hrvatskog Kupa teniskim rezultatom svladao Istru 6:3. Krznar i društvo tako su došli do dvostruke krune.

Glavni trener Dinama, Damir Krznar, odradio je presicu na kojoj je komentirao moguće promjene u kadru. Naime, domaći mediji pišu kako bi neki igrači u subotu protiv Šibenika mogli posljednji put igrati za Dinamo. Već odavno se zna kako će Joško Gvardiol otići u RB Leipzig, a mnogi su uvjereni kako će otići i Dominik Livaković.

“Svi koji nastupaju na Euru, pravom i U-21, dobili su slobodno do subote. Obaveza je pojaviti se u 11 sati na aktivaciji, na završnom treningu, nakon toga 20 njih ide za ručak i utakmicu, ostali dolaze na utakmicu. Poslije dodjele pehara i medalja svatko svojim putem, vraćamo se nogometu 11. lipnja.”, rekao je Damir Krznar.

Inače, Modri su na zimu kupili Ivana Nevistića iz Rijeke za čak tri milijuna eura pa su tako zbog tog transfera svi uvjereni kako će Livaković napraviti veliki inozemni transfer. Prema posljednjim informacijama pričalo se o Milanu, Marseillu i Ajaxu.

Komentari

komentara

« Povratak