SVE JE REKAO: Luis Suarez brutalno bocnuo Barcelonu!

FOTO:

Diego Simeone i njegov Atletico Madrid ipak nisu dopustili veliko iznenađenje u španjolskoj Primeri. Glavni junak Madriđana postao je Luis Suarez.

Atletico je uz puno muke slavio na gostovanju kod Valladolida 2:1, i to nakon što su gubili 0:1 na poluvremenu. Glavni akter utakmice po tko zna koji put postao je Luis Suarez koji je na početku sezone stigao iz Barcelone. I to potpuno odbačen, opisan kao višak u redovima katalonskog diva.

Za sve je navodno kriv Ronald Koeman koji ga nije želio u svojim redovima, a netko krivi i čelnike kluba koji su ustvrdili kako je Urugvajac jednostavno prestar. Da stvar bude komičnija, Barca je jučer dogovorila transfer Sergija Aguera koji će početkom idućeg mjeseca proslaviti 33. rođendan. No, Luis je dočekao osvetu pa je tako danas izjavio:

“Barcelona me nije cijenila… podcijenili su me i Atletico Madrid mi je otvorio svoja vrata kako bi mi pružili priliku. Zauvijek ću biti zahvalan tom klubu jer su vjerovali u mene!”. Da, urguvajski napadač itekako je bocnuo svoj bivši klub.

Inače, da vam dočaramo koliko je Luis bio ključan za Atletico treba baciti pogled na njegove golove u Primeri. Naime, Suarez je u prvenstvu postigao čak 21 gol uz 3 asistencije!

Komentari

komentara

« Povratak