SLUŽBENO: Evo tko je nakon lude večeri dobio otkaz u Italiji…

FOTO:

Jučer smo imali priliku vidjeti jednu od najluđih završnica u povijesti talijanske Serie A. Za dva mjesta koja vode u Ligu prvaka borili su se Milan, Napoli i Juventus.

Već odavno se znalo kako će u najelitnije nogometno natjecanje otići prvak Inter i Atalanta, a sinoć je ‘zicer’ bio Napoli koji je ugostio Hellas Veronu. Svi su vidjeli novu laganu pobjedu izabranika Gennara Gattusa ali momčad Ivana Jurića iznenadila je sve.

Ekipa iz Napulja povela je u 60. minuti preko Amira Rrahmanija, bivšeg igrača Dinama. No, u 69. minuti rezultat izjednačava Faraoni i to je bilo to. Ništa se nije mijenjalo do kraja utakmice. A Juventus je razbio Bolognu u gostima 4:1 što je značilo da će preskočiti Napolija. Milan je slavio kod Atalante pa su oni na kraju završili kao drugi na tablici.

A vrlo brzo nakon lude utakmice u Napulju uprava Napolija odlučila je Gennaru Gattusu uručiti otkaz! Talijanski mediji tvrde kako je razlog jednostavano, a to je da je Gattuso bio neuspješan u kvalificiranju za Ligu prvaka te da je jednostavno morao otići…

Jedan od kandidata za klupu Napolija je i naš Ivan Jurić, ali prema posljednjim šuškanjima on bi trebao preuzeti Torino…

Komentari

komentara

« Povratak