VOĐA VATRENIH: Lovren dao sjajan odgovor zašto se naljutio na treningu!

FOTO:

Nakon Šime Vrsaljka, javnosti se tri dana uoči dvoboja s Česima obratio i kapetan Zenita, Dejan Lovren. Standardni stoper Dejan Lovren nije mogao igrati zbog ozljede protiv Engleske, sada se vratio u trenažni proces i trebao bi biti spreman.

“Odlično se osjećam, puno bolje nego prije dva tjedna. Lijepo je biti u punom pogonu, vidjet ćemo što će biti, izbornik će odlučiti. Znam da biste voljeli da kažem jesam li spreman pa da napišete da sam u prvih 11. U pogonu sam, spreman sam!” – poručio je Lovren.

“Da i ti izgubiš 7:0, bio bi ljut. Moraš dati sve od sebe na svakom treningu, ne smije biti opuštanja. Zanijelo me malo pa sam digao ton, to sam ja.” – odgovorio je na pitanje zašto je vikao na suigrače tijekom jučerašnjeg treninga u Rovinju.

“Nisu loša momčad, Schick je zabio dva sjajna gola. Oni su u prednosti, dobili su samopouzdanje nakon tri boda protiv Škotske. Moramo biti oprezni, biti čvrsti i čekati prilike. Moramo uzeti tri boda kako god znamo.” – osvrnuo se na reprezentaciju Češke.

Komentari

komentara

« Povratak