SENZACIONALNO POJAČANJE: Evo tko bi mogao postati vratar Hajduka!

FOTO:

Marko Livaja je ostao u Hajduku, ali još uvijek nije poznato hoće li Lovre Kalinić biti na vratima splitskog kluba i sljedeće sezone.

Lovre je već dao do znanja svima kako ne bi imao ništa protiv ostanka u Hajduku, ali nešto se pita i Aston Villa. Njegov ugovor s engleskim prvoligašem traje još dvije godine, a Hajduk bi želio srediti još jednu posudbu jer u ovom trenutku otkup ugovora nije realna opcija.

No, izgleda kako Hajduk ima drugo rješenje ukoliko Kalinićev ostanak propadne. Naime, Sportske novosti pišu kako je Ivo Grbić prvi na radaru uprave Hajduka. On je prošle sezone bio drugi izbor u Atletico Madridu, a i nije bilo realno za očekivati da će igrati pored Jana Oblaka, ponajboljeg vratara na svijetu. Nedavno je Ivo zatražio odlazak na posudbu jer ne želi više sjediti na klupi.

Drugi izbor je Karlo Letica koji je branio u Hajduku do 2018. godine, a onda je prešao u Club Brugge. Poslije je branio i za Spal, a posljednje je bio posuđen u Sampdoriju. Branio je malo, u svega dvije utakmice, a u Club Bruggeu će teško do jedinice kraj belgijskog reprezentativnog golmana Simona Mignoleta.

Treći izbor pao je na Kristijana Kahlinu koji je odradio fantastičan posao na vratima Gorice, pa mu je to donijelo veliki transfer u Ludogorec.

Komentari

komentara

« Povratak