POSLJEDNJA UTAKMICA: Proslavljeni napadač najavio oproštaj na Euru!

FOTO:

Najbolji makedonski nogometaš i kapetan reprezentacije Goran Pandev, najavio je oproštaj od najdražeg dresa protiv Nizozemske. Sjeverna Makedonija je izborila povijesni odlazak na veliki turnir, ali nemaju više šanse da prođu u osminu finala.

“Utakmica protiv Nizozemske bit će moja posljednja utakmica za reprezentaciju. Mislim da je pravo vrijeme za oproštaj. Sutrašnji susret bit će poseban i nadam se dobrom oproštajnom nastupu.” – izjavio je na press konferenciji 37-godišnji napadač.

“Vjerojatno ću uskoro završiti i svoju klupsku karijeru, ali što se tiče reprezentacije, ovo je definitivno kraj jer je igranje na dvije fronte u 38. godini previše.” – poručio je Pandev.

Trenutno je član talijanske Genoe, u karijeri je nastupao za Galatasaray, Inter, Lazio i Napoli. Najveće uspjehe je imao u milanskom Interu kada je pod vodstvom Josea Mourinha osvojio trostruku krunu, uključujući Ligu prvaka.

Za reprezentaciju je dobitirao u lipnju 2001. godine u susretu protv Turske. Do sada je sakupio rekordni 121 nastup, te rekordnih 38 golova.

Komentari

komentara

« Povratak