NEUGODAN ŽDRIJEB: Hrvatska će teško izbjeći najjačeg protivnika!

FOTO:

Zasada je sigurno gdje će i kada Hrvatska odigrati utakmicu osmine finala Europskog prvenstva. Biti će to 28. lipnja u Kopenhagenu od 18 sati, ali protivnik zasada nije poznat, to ćemo saznati danas navečer. Od 18 sati međusobne oglede igraju potencijali suparnici naših.

U skupini E se sastaju Slovačka i Španjolska te Poljska i Švedska, drugoplasirana momčad te grupe će ići na megdan Hrvatskoj. Švedska će osvojiti skupinu ako pobijedi Poljsku. U tom slučaju Hrvatska bi išla na Španjolce ako pobijede Slovake ili na Slovake ako ne izgube.

Ako Španjolska pobijedi i osvoji skupinu porazom Švedske ili remijem Švedske i Poljske (Španjolci bi u tom slučaju morali imati bolju gol-razliku od Švedske za osvajanje skupine), onda bi Hrvatska išla na Švedsku, piše portal Index.

Nekako je najizglednije kako ćemo se sučeliti s Furijom koja nije briljirala ali su najlošiji izbor na papiru, ostvarili su tek dva remija. Unatoč tome, posjeduju ogromnu kvalitetu i uvijek su u krugu favorita na velikim natjecanjima.

Komentari

komentara

« Povratak