OLMO PROTIV „SVOJIH“ HRVATA: „Posebna utakmica, skočio sam na gol Perišića!“

FOTO:

Bliži se taj ponedjeljak i okršaj Vatrenih i Furije na Parkenu u Kopenhagenu. Hrvatski igrači će konačno imati dobru podršku od navijača jer su ulaznice razgrabljene, u našem sektoru se očekuje od 3500-4000 navijača.

S posebnim zanimanjem će se pratiti nastupa Danija Olma, nekadašnje zvijezde Dinama koji je kroz HNL izborio poziv za moćnu Španjolsku. Olmo je presretan što igra protiv Hrvatske, za njega je ovo kako kaže, finale Eura.

“Sretan sam, baš sam jako sretan! Kako ne bih bio sretan? Plasirali smo se u osminu finala, a još igramo protiv Hrvatske! Za mene je to velika, zaista posebna utakmica, nešto što ostaje za cijeli život.” – rekao je igrač Leipziga u razgovoru za Sportske novosti.

“Ma, uvijek sam bio iskren, pa ću biti i sada. Ja sam se jedini veselio kad su Šveđani zabili pogodak! Htio sam da budemo drugi i igramo protiv Hrvatske. Meni je to bio san jer znam što ta utakmica znači za mene.” – priznao je Olmo.

“Bio sam jako, jako sretan kad je Hrvatska prošla, kad je Perišić zabio onaj treći pogodak Škotima, stisnuo sam šake i kazao: “Toooo!” Ali, nakon Kopenhagena neću biti skroz sretan jer Španjolska ili Hrvatska će morati doma. Netko mora ispasti. Ja se, naravno, nadam da Španjolska prolazi, da idemo u četvrtfinale, da će Hrvatska doma… S jedne strane ću biti oduševljen što ćemo mi dalje, ali ostat će žal za Hrvatskom, no takav je život, zar ne?” – ispričao je simpatični Dani.

Komentari

komentara

« Povratak