PONAJBOLJI HRVATSKI IGRAČ: „Osjećam se dobro jer mi konačno vjeruju, idemo se nadigravati protiv Španjolske!“

FOTO:

Vezni igrač Chelseaja Mateo Kovačić jedan je od najboljih igrača Hrvatske na ovogodišnjem Europskom prvenstvu. Izbornik Dalić je pružio Kovi veliko povjerenje i minutažu, najviše je pretrčao kilometara od svih reprezentativaca i jedan je od najboljih driblera na turniru.

“Očekuje nas sigurno teška utakmica. Španjolci su odlični, bit će bitno da imamo loptu što više o nogama jer Španjolci vole posjed. Bit će borba, moramo se nametnuti. Novine? Ni ne znam što se piše pa niti nemam neki komentar. Španjolci će biti spremni na pravu utakmicu jer znaju da smo dobri. Pokušat ćemo se nadigravati, i jedni i drugi volimo loptu.” – rekao je Mateo.

“S Lukom i Brozom igram dugo, sigurno da se dobro osjećamo kada igramo skupa. Brozović je jako bitan, drži loptu, daje nam mirnoću i od velike je pomoći. Po meni, možemo napredovati tako da više ulazimo prema naprijed, prema golu.”

Kovačiću se nakon puno osporavanja konačno vjeruje, on je igrač koji može biti prevaga. Nije bez razloga jedan od glavnih igrača Bluesa.

“Osjećam se dobro jer mi se vjeruje. Igram, što je meni jako bitno, kao i svakom igraču. Izbornik Dalić dao mi je povjerenje, nastojim to vraćati na utakmicama i treninzima.” – zaključio je Kovačić.

Komentari

komentara

« Povratak