DANI JE VELIKI CAR: Evo kako je Olmo Španjolcima predstavio Hrvatsku!

FOTO:

Dani Olmo ili po zagrebački Danijel Olmić, sigurno će biti glavni skaut španjolskog izbornika Luisa Enriquea s obzirom da je pet i pol godina nosio dres zagrebačkog Dinama.

Olma su već kontaktirali domaći mediji pa je tako gostovao u emisiji El Chiringuito TV te je odlučio gledateljima predstaviti Vatrene. Olmo je uzeo papir na kojem je bila prikazana početna jedanaestorka Hrvatske iz susreta protiv Škotske i krenuo redom.

Prvo je zaokružio čovjeka kojeg smatra najvećom opasnošću: “To je Luka Modrić. Svi znaju da je on srce ekipe”, rekao je. Preselio se zatim na strane.

“Na bekovima su Juranović i Gvardiol. Juranović ima više slobode prema naprijed, a Gvardiol je defenzivniji i može se pridružiti središnjim braničima”, istaknuo je pa strelicama pokazao njihove kretnje.

Zaokružio je onda i Perišića. “Perišić je igrač koji radi razliku, a na drugoj strani je opasni Vlašić”, kazao je pa shvatio da je htio zaokružiti još jednog igrača: “Uz Perišića, tu je i Petković. Njih dvojica čine razliku u igri Hrvatske.”

Kratko je prokomentirao i obranu: “Obrana je dobra kao cjelina, a Livaković je vrlo siguran između vratnica.”

Analizu je završio dvojcem iz sredine terena: “Kovačić vam jednostavno sakrije loptu, a Brozovića možemo nazvati plućima momčadi.”

https://twitter.com/elchiringuitotv/status/1408437479347265544?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1408437479347265544%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fsport%2Fclanak%2Folmo-spanjolcima-predstavio-hrvatsku-odmah-je-zaokruzio-jedno-ime%2F2286216.aspx

Komentari

komentara

« Povratak