TRANSFER BLIZU REALIZACIJE: Zvijezda Hajduka ruši rekord star čak 23 godine!

FOTO:

Mladi reprezentativac Mario Vušković trebao bi biti transferiran u europskog velikana najkasnije do idućeg tjedna. Sportske novosti javljaju da je Celtic vrlo uporan i želi mini Vatrenog dovesti u Glasgow, dok će milijuni sletjeli na Poljud.

Fiksni dio odštete će iznositi pet milijuna eura s mogućim bonusima koji mogu dosegnuti do dodatnih milijun eura. Vušković će prema istom izvoru zarađivati 700 tisuća eura godišnje, što je veliki skok u plaći jer trenutno inkasira tek 85 tisuća eura po sezoni. Bhoysi su doveli novog menadžera Angea Postecoglua, nedavno je odradio prvi trening s momčadi.

Vušković će nakon 23 godine skinuti rekord Igora Tudora i postati najskuplji stoper u povijesti Hajduka. Tudorov transfer u Juventus je 1998. godine iznosio četiri milijuna eura, što su tada bili veliki novci za naše prilike.

Zanimljivo je da je Vušković drugi branič koji bi iz HNL-a trebao zaigrati za slavni Celtic. Prije šest godina Dinamo je u zeleno-bijeli dio Glasgowa prodao Jozu Šimunovića za 7,5 milijuna eura. Odigrao je Šimunović pet sezona za Celtic i od prošlog ljeta je slobodan igrač.

Hajduku uskoro kreće serija pripremnih utakmica, prva je na rasporedu Universitatea

Komentari

komentara

« Povratak