ŠPANJOLCI OTKRIVAJU: Evo što se događalo u svlačionici Hrvatske!

FOTO:

Vatreni jučer ipak nisu mogli protiv velike i moćne Španjolske koja je nakon produžetaka otišla u četvrtfinale europskog prvenstva. Tamo će igrati protiv Švicarske koja je sinoć nakon  boljeg izvođenja jedanaesteraca izbacila Francusku.

A dvoboj između Hrvatske i Španjolske još dugo će se prepričavati. Čak i oni neutralni nazivaju utakmicu ljepoticom turnira, ali tu su i oni koji žestoko kritiziraju naše nogometaše. Da, ponajviše Rebića zbog famoznih kopački te Gvardiola zbog vode.

Španjolski list Marca piše kako se u svlačionici Vatrenih odvijala prava drama na poluvremenu:

“Modrić je bio igrač koji se najviše ljutio na suigrača tražeći ga objašnjenja zbog promjene kopački i kašnjenja. I izbornik Zlatko Dalić bio je ljutit na svog nogometaša koji je pun srama otišao u svlačionicu kad je završilo prvo poluvrijeme. Susret kapetana i izbornika bio je toliko ozbiljan da se Rebić emocionalno urušio.”

“Rebićevu pogrešku mnogi navijači nisu primijetili, ali Modrić i Dalić jasno su dali do znanja da se nisu mogli braniti u toj akciji s desetoricom. Sarabia je došao iz drugog plana nakon odbijene lopte i izjednačio.”

Komentari

komentara

« Povratak